Om Os

BetterWay er elektriske trappesækkevogne. Vores vogne er produceret til det nordiske marked, med fokus på styrke og holdbarhed. Hos BetterWay bestræber vi os på, at være din foretrukne, professionelle løsning til transportopgaver på trapper. Slut med dårlig ryg og for tidlig nedslidning!

 Fordelene ved en BetterWay er mange:

  • Forbedret arbejdsmiljø
  • Høj kvalitet til en skarp pris
  • Løfteopgaver løses hurtigere og mere effektivt
  • Økonomisk gevinst ved en optimeret arbejdsgang

Vores el-trappesækkevogne er udstyret med markedets nyeste lithium batteriteknologi. Det betyder, at vores maskiner har en længere arbejdstid, end andre maskiner på markedet, og samtidig har en hurtigere opladningstid fra bare én time. Hos BetterWay har vi Danmarks bredeste udvalg af el-trappesækkevogne, og tilbyder over 8 forskellige modeller. Vores maskiner har en kapacitet på mellem 70 kg. og 400 kg. og fås bl.a. med larvefodsbælter, løftehjul og bremser. Vi tilbyder desuden et stort tilbehørs-program, der består af større lastplader, beholderstativer, støttebøjler og meget mere. På den måde finder du altid en model til lige netop dine løfteopgaver.

 

ErgoLift ApS (CVR nr. 26120802) er forhandler af BetterWay i Danmark, Sverige, Norge og Finland.  Al handel af BetterWay el-trappesækkevogne og tilbehør foregår via ErgoLift ApS - din forsikring for en sikker handel.

ErgoLift ApS
Adresse: Marielundvej 48A, 2730 Herlev Danmark
Telefon: +45 44 600 440

X

You might also be interested in...

Betterway beslag for cylinderformet emner

995,00 kr

View

Stor lastplade 48x34 cm. til BW eltrappesækkevogne

1.495,00 kr

View

Lithium Batteri BW 48V 8.8Ah

3.395,00 kr

View
No thanks.