Få detaljerne med

Udfyld kontaktformularen og læs mere i brochuren om, hvilken forskel en elektrisk sækkevogn kan gøre for din virksomhed.

Product image

Spar tid og kræfter med vores el-drevne sækkevogne

Skab et bedre og mere effektivt arbejdsmiljø med vores el-drevne trappesækkevogne, som ikke kun er teknologisk avancerede, men også fås til en konkurrencedygtig pris. Som direkte forhandler fra fabrik til marked, sikrer vi en omkostningseffektiv pris på vores vogne.

Lithium batteriet holder i lang tid, oplades på kun 2,5 time og kan nemt klare 1800 trin. Med vores sækkevogne bliver lastning og håndtering en leg, hvilket øger effektiviteten.

Kontrollen af hastigheden er nem at styre, da det hele foregår ved håndtaget. Skab et bedre arbejdsmiljø og forbedre effektiviteten med vores trappesækkevogne.

Danmarks bredeste udvalg af elektriske trappesækkevogne

Skal du transportere tungt gods op eller ned ad trapper? Vores elektriske trappesækkevogne er ergonomiske og professionelle, og designet til at gøre dine tunge løft op og ned ad trapper sikre og nemme.

Vores elektriske trappesækkevogne er nemme at bruge og har en række funktioner, der gør dem både praktiske og ergonomiske. Vi tilbyder også et stort udvalg af tilbehør, så alle typer af last nemt og enkelt kan transporteres.

Download brochuren og bestil en demo hos BetterWay i dag og oplev den ultimative løsning til at transportere tungt gods op og ned ad trapper. Med Danmarks bredeste udvalg af elektriske trappesækkevogne kan du finde den model, der passer bedst til dine behov.

Product image
X

You might also be interested in...

Betterway beslag for cylinderformet emner

995,00 kr

View

Stor lastplade 48x34 cm. til BW eltrappesækkevogne

1.495,00 kr

View

Lithium Batteri BW 48V 8.8Ah

3.395,00 kr

View
No thanks.