Book En Demo

Hos BetterWay, er det vigtigt for os, at vores kunder har muligheden for at se og afprøve vores produkter i virkeligheden. Derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende fremvisning af vores elektriske trappesækkevogne.

Med et besøg fra en af vores BetterWay eksperter, får I både faglig rådgivning, og mulighed for at afprøve maskinerne, så I kan opleve hvad en elektrisk trappesækkevogn kan gøre for jer. En demonstration af vores el-trappesækkevogne, kan samtidig være med til at afdække forskellene imellem de forskellige maskiner - og dermed gøre valget af den rigtige maskine meget lettere. Afhængig af hvad der passer jer bedst, tilbyder vi enten at køre ud til jeres virksomhed*, eller at I møder op til en personlig fremvisning på vores hovedkontor i Herlev.

Udfyld kontaktformularen ved at klikke på den blå knap nedenfor – så kontakter vi dig hurtigst muligt og aftaler nærmere!

Du kan læse mere om vores bedst sælgende model "BW170-G" lige her.

*Vi tilbyder demonstrationer i hele Danmark. Dog forbeholder vi os retten til at fremsende en maskine, eller afholde en digital fremvisning, afhængig af afstanden fra vores hovedkontor i Herlev.

Book en gratis demonstration af BetterWay el-trappesækkevogne

Udfyld kontaktformularen, og få faglig rådgivning og mulighed for at afprøve Danmarks bedste elektriske trappesækkevogn.

X

You might also be interested in...

Betterway beslag for cylinderformet emner

995,00 kr

View

Stor lastplade 48x34 cm. til BW eltrappesækkevogne

1.495,00 kr

View

Lithium Batteri BW 48V 8.8Ah

3.395,00 kr

View
No thanks.