Salgs- og leveringsbetingelser

Handelsbetingelser samt beskyttelse af personlige oplysninger.

Generelt

Betterway
Marielundvej 48A
DK-2730 Herlev

E-mail: info@betterway.dk

CVR: 26 12 08 02

Handel på betterway.dk sker i henhold til dansk lovgivning.

Priser og betaling

Erhverv:

Alle priser er ekskl. fragt, og moms, med mindre andet er angivet.

Salg fra katalog og hjemmesiden er forbeholdt erhvervsvirksomheder, samt offentlige institutioner og organisationer. Betalingstiden er 10 dage netto. For nye kunder hos Betterway som ønsker at betale mod faktura foretager vi altid et kreditcheck. Fakturaer mailes altid til ordrebestilleren, ønskes fakturaen mailet til anden mailadresse bedes dette venligst oplyst ved bestillingen.

Privat:

Ønsker du at handle som privatperson skal beløbet betales forud via bankoverførelse eller på hjemmesiden med betalingskort. Vi gør opmærksom på, at du ikke er dækket af indsigelsesordningen ved betaling via bankoverførsel. Ved betaling med Dankort, VISA/Dankort eller MasterCard reserverer vi beløbet på dit kreditkort når du har godkendt betalingen. Herefter debiteres beløbet når varen sendes, eller ligger klar til afhentning. Dette gælder også for skaffevarer som kan have længere leveringstid, og for varer der midlertidigt er udsolgt.

Kortbetaling

På ergolift.dk bruger vi Altapay som betalingsgateway, hvor udvekslingen af kortinformationer sker sikkert og krypteret via SSL. Betterway gemmer ikke dine kortoplysninger.

Pengene bliver reserveret på dit kreditkort ifm. at ordren lægges på ergolift.dk. Vi trækker dog først pengene på dit kreditkort, når varerne afsendes til den ønskede leveringsadresse. Hvis det viser sig, at vi mod forventning ikke kan levere hele eller dele af din ordre, kommer du kun til at betale for den faktiske leverance. Fakturaen sendes via e-mail.

Prisfejl

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen

Fragt og levering

Al levering er ab lager Herlev til adresser i Danmark. Mindste fragt er kr. 65,-. Der opkræves ingen ekspeditionsgebyrer på ordre, uanset størrelse.

Leveringstiden er normalt 5-12 dage, afhængig af produkt. Enkelte varer kan dog have lidt længere leveringstid, men dette vil altid fremgå af den fremmailede ordrebekræftelse.

Køber de som privatkunde skal de være opmærksom på, at vi ikke sender med Post Danmark, men i stedet med fragtmand. Dette betyder, at der skal være nogen hjemme for at modtage og kvittere for varen. Vi har ikke mulighed for at sende SMS eller sige noget om hvornår varen kommer, men hvis vi har mobiltelefon nummer kan chaufføren adviseres om at ringe inden/ved ankomst.

Ved modtagelse af varerne er det vigtigt at forsendelsen kontrolleres nøje for fejl og mangler, - og ved eventuel skade påføres dette på fragtbrevet inden underskrivelse for modtagelse, dette for at kunne opnå erstatning for skadet produkter under transporten. Vi opfordrer stærkt at du følger disse anvisninger, Kontakt da Betterway på tlf.: 44 600 440.

Erhvervsforhold

Skjulte skader som ikke fremgår på emballage skal reklameres indenfor 7 dage til fragtselskabet for at kunne opnå erstatning. Dette gøres ved at kontakte Betterway. Oplever du skader på emballage skal dette påføres fragtbrevet og kontakt Betterway omgående.

Al levering sker efter gældende fragtmandsregler, herunder at levering sker til dør/gadeplan. Ønskes varerne båret op sker dette mod tillæg. Oplys venligst ved bestilling om varen ønskes leveret andetsteds end dør/gadeplan.

Alle forsendelser er AB fabrikant/lager, ved modtagelse påhviler det modtagerens ansvar.

Alle erstatnings spørgsmål mod fragtselskab følger de gældende fragtmandsregler (CMR-reglerne) kan rekvireres som mail hvis dette ønskes.

Er du erhvervskunde og du vil fortryde dit køb, kontakt Betterway på tlf.: 44 600 440.

Garanti og reklamationsret – kun for erhverv

Betterway yder 12 måneders garanti/reklamationsret mod fejl og mangler på det solgte udstyr. Betterway kan vælge at udbedre eventuelle fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering af købesummen.

Fejl der skyldes uegnet/ukorrekt opbevaring eller anvendelse, er ikke omfattet af denne garanti. Returfragt afholdes af kunden.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Returfragt afholdes kunden. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb værdiforringelsen andrager.

Der er ingen fortrydelsesret på specialfremstillede varer

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@betterway.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen (kun privatkøb), som du finder vedhæftet i din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt en eller flere forskellige varer hos os, har du mulighed for at sende den/dem retur, også selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Der er ingen fortrydelsesret på specialfremstillede varer.

Tilbagebetaling af købsbeløbet / Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Varer modtages retur efter aftale, og med gyldigt returnummer påsat varen. Returnummer oplyses ved henvendelse til Betterway.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten

Størstedelen af vores varer sendes med godstransport og derfor kan der ikke returneres som normal post

Udgifterne til returnering af varer udregnes ud fra postnummer samt kubikstørrelse/vægt. Dette kan oplyses ved at kontakte Betterway

Der er ingen fortrydelsesret på specialfremstillede varer

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb værdiforringelsen andrager.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Betterway
Marielundvej 48A
DK-2730 Herlev

Vi modtager kun pakker / forsendelser, som sendes direkte til ovenstående adresse.

Hvis du fortryder dit køb kan du efter forudgående aftale aflevere varen personligt på ovenstående adresse.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Reklamationsret – Kun for private

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.Betterway kan vælge at reparere eller ombytte varen, i særlige tilfælde hvor reparation eller ombytning ikke er muligt, kan Betterway vælge at tilbagekøb varen til den faktureret pris.

Fejl der skyldes uegnet/ukorrekt opbevaring eller anvendelse, er ikke omfattet af denne reklamationsret.

Vi anbefaler at du reklamerer hurtigst muligt, dog skal du reklamere senest 2 måneder efter du har opdaget manglen for at du har reklameret rettidigt..

Er reklamationen berettiget og skal sendes ind, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Kontakt os på e-mail: reklamation@betterway.dk for nærmere information.

 

Klageadgang – Kun for private

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@betterway.dk

 

 

 

Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus
Toldboden 2
DK-8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU- Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

X

You might also be interested in...

Betterway beslag for cylinderformet emner

995,00 kr

View

Stor lastplade 48x34 cm. til BW eltrappesækkevogne

1.495,00 kr

View

Lithium Batteri BW 48V 8.8Ah

3.395,00 kr

View
No thanks.